Antena Meniu Search
x

Special! Primăvara, cu haine colorate și bucle

Încet-încet, primăvara începe să-şi intre în drepturi! Normal că mai face şi figuri, dar aşa este primăvara, nu avem ce să-i facem. Oricum, mai devreme sau mai târziu, tot vom renunţa la hainele groase

Vezi și

Încet-încet, primăvara începe să-şi intre în drepturi! Normal că mai face şi figuri, dar aşa este primăvara, nu avem ce să-i facem. Oricum, mai devreme sau mai târziu, tot vom renunţa la hainele groase

Cu ce ne îmbrăcăm pentru a fi la modă? În haine colorate, confecţionate din materiale fluide. Sau în denim. Sau în piele întoarsă. Sunt nenumărate variante, pentru că designerii au fost darnici anul acesta. În privinţa coafurilor de primăvară, singura noutate este că părul cu aspect ud este - oficial - la modă. 

Primăvara vestimentară a anului 2015 a fost gândită deja de marile case de modă. Iar propunerile sunt de natură să le facă pe doamne foarte fericite. În primul rând, se poartă culorile vii, ceea ce nu poate deranja pe nimeni. În al doilea rând, materialele în trend sunt mătasea şi voalul.

Totuşi, dacă nu sunteţi adeptele nuanţelor puternice, nu intraţi în panică. Negrul nu se va demoda niciodată. În plus, e uşor de asortat. Dar designerii nu le-au uitat nici pe cele care preferă o ţinută smart-casual.

Printre trendurile primăverii-verii 2015 mai regăsim şi denigmul care este folosit sub toate formele, la diverse piese de vestimentaţie, topuri, pantaloni, fuste, rochii şi cu multe aplicaţii florale. Au revenit aplicaţiile florale pe denigm. De asemenea se poartă pielea întoarsă.

Coada de cal rămâne în tendinţe şi - în funcţie de cum este realizată - poate fi asociată atât ţinutelor casual, cât şi celor de ocazie. Nici împletiturile nu au ieşit din trend, mai ales că e o coafură care se asortează cu primăvara.

Ultima propunere ar fi wet-look. Wet-look nu înseamnă neapărat părul ud, ci pur şi simplu coafura cu acel aspect umed. Vom folosi produse pentru a avea acel aspect umed şi strălucitor, pentru a lăsa părul cât mai elastic.

Aşadar, primăvara 2015 nu e complicată din niciun punct de vedere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Special! Primăvara, cu haine colorate și bucle