Antena Meniu Search
x

Spectacol caritabil pentru cântăreaţa Anamaria German

Anamaria German, artista de muzică populară care a ajuns prizonieră într-un scaun cu rotile după un accident rutier, are în continuare nevoie de ajutorul nostru.

Vezi și

Anamaria German, artista de muzică populară care a ajuns prizonieră într-un scaun cu rotile după un accident rutier, are în continuare nevoie de ajutorul nostru. Operaţia care ar putea să o ajute costă enorm, iar familia ei este îngropată în datorii din cauza tratamentului pe care l-a făcut tânăra până acum.

Este mesajul care se aude din ce ce în ce mai des pe scenele din Ardeal. Nu e primul concert organizat pentru Anamaria. Din ochii ei mari, albaştri curg lacrimi. Lacrimi de bucurie pentru că atâţia oameni îi sunt aproape.

Asta îi dă putere să spere că va păşi din nou. O operaţie la Londra i-ar putea îndeplini dorinţa, dar nu-şi permite să o plătească. Costă 200.000 de lire. În plus, din trei în trei luni tânăra trebuie să meargă în Franţa la tratament.

O lună de recuperare ajunge la 7 mii de euro. Prea mult pentru familia tinerei. Vocea ei minunată încălzea sufletele a sute de oameni, la fiecare spectacol.

Totul s-a schimbat într-o fracţiune de secundă, pe 31 mai, anul trecut, când s-a urcat în maşina unui prieten, fără să ştie că bărbatul era băut. Tânărul a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un stâlp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri sociale » Spectacol caritabil pentru cântăreaţa Anamaria German