Antena Meniu Search
x

Video Sportul s-a mutat în aer liber la Cluj-Napoca. Aparate de fitness în 19 locaţii publice din oraş

"Sală" în aer liber. În multe parcuri din ţară, au apărut de ceva vreme aparate de fitness, iar cei care vor să facă mişcare au acum la îndemână chiar echipamente performante. Însă, dacă vreţi să beneficiaţi cu adevărat de sportul făcut în parc, trebuie să ţineţi cont de câteva reguli simple. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 18.03.2023, 13:53

Vezi și

Aparatele sunt căutate şi foarte utilizate mai ales de când s-a încălzit afară. La această bază publică din Cluj Napoca, s-a stat chiar la coadă pentru intrare, atât de aglomerat era. 

Aparate de fitness în 19 locaţii publice din oraş 

Cei care vor să facă mişcare în aer liber nu mai sunt limitaţi la alergare pentru că, ajutaţi de aceste aparate de fitness, pot să facă diferite exerciţii ca şi cum s-ar afla într-o sală de fitness. În plus, nu e nevoie nici de antrenor pentru că aparatele sunt uşor de folosit şi chiar intuitive, în dreptul fiecăruia există instrucţiuni de folosire atât scrise, cât şi desenate, în care sunt indicate inclusiv grupele de muşchi pe care se lucrează. 

Antrenorii de fitness recunosc că nu este exact acelaşi lucru ca mersul la sală, dar ajută. Astfel, de aparate se găsesc în 19 locaţii publice din Cluj-Napoca, iar înainte de a le folosi trebuie să ne facem şi încălzirea şi să avem grijă şi la alimentaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Sportul s-a mutat în aer liber la Cluj-Napoca. Aparate de fitness în 19 locaţii publice din oraş