Antena Meniu Search
x

Stadionul din Târgu Jiu, transformat în scenă de absolvire

Clipe emoționante pentru liceenii care nu au avut parte de banchet ori alte petreceri de final de an, aşa cum aveau în plan. La Târgu Jiu, toţi absolvenţii au participat la o ceremonie, organizată, pe stadionul din oraş. Elevii au stat pe scaune, la doi metri unul faţă de celălalt, dar distanţarea socială nu le-a umbrit cel mai fericit moment din pandemie. Robele de absolvire au fost întregite de măştile personalizate.

de Redactia Observator

la 18.06.2020, 10:49

Vezi și
  • Liceeni, verificați cu termometrul înainte de ceremonie
  • Tinerii au purtat măști personalizate

Primul test pe care au fost nevoiți să-l dea liceenii înainte de revedere a fost cel al temperaturii. La intrarea pe stadion s-a făcut triajul epidemiologic, ca mai apoi să poată intra abosolvenţii şi părinţii.

Pandemia și-a lăsat amprenta și pe robele de absolvire. Acestea au fost completate de măștile de protecție personalizate, cu denumirea liceului pe care l-au absolvit elevii.

Bogdan Rădulea, profesor - Le-am făcut acele măști personalizate. Vă dați seama, la întâlnirea de zece ani, eu mă aștept să vină cu ele.

Până acum, mii de elevi din clasele a VIII a și a XII a din municipiu au participat, pe rând, la ceremoniile de absolvire pe stadionul din oraș.

Marcel Romanescu, primar Târgu Jiu - N-a mai fost organizat un astfel de eveniment pe un stadion, așa cum am organizat noi.

Chiar și încurcați de vremea capricioasă, liceenii nu au renunțat. Au stat în ploaie, sub umbrele, și când au dispărut norii au cântat în cor "Ani de liceu", au dansat și au aruncat tocile în aer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Stadionul din Târgu Jiu, transformat în scenă de absolvire