Antena Meniu Search
x

Stâlp de beton, dărâmat peste o casă din Caraş-Severin

Un impact violent a lăsat o stradă fără lumină, într-o localitate din Caraş-Severin,dar şi o famile cu casa distrusă. Din senin, şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului şi a lovit un stâlp de susţinere a cablurilor de electricitate de pe marginea drumului

Vezi și

Un impact violent a lăsat o stradă fără lumină, într-o localitate din Caraş-Severin,dar şi o famile cu casa distrusă. Din senin, şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului şi a lovit un stâlp de susţinere a cablurilor de electricitate de pe marginea drumului.

În clipa următoare, stâlpul de beton s-a prăbuşit peste locuinţa din apropiere. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Impactul cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice, extrem de violent, i-a îngrozit pe oameni. Bucata de beton s-a prăbuşit peste casă. La câţiva metri de copiii care se jucau, la marginea şoselei. La intrarea în comuna Caraşova, Caraş-Severin, din senin, şoferul a pierdut controlul volanului şi intrat direct în stâlp. Proprietara era chiar la baie în momentul în care stâlpul s-a dărâmat peste încăpere. Din fericire, în impact nu au fost victime. Pentru pagubele provocate însă, şoferul s-a ales cu un dosar de cercetare penală, iar strada a rămas, ore în şir, fără curent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » Stâlp de beton, dărâmat peste o casă din Caraş-Severin