Antena Meniu Search
x

Stânca bântuită din satul părăsit. Zona încărcată de mister se află în Hunedoara

În judeţul Hunedoara se află zonă încărcată de mister. Mai exact, vizităm o stâncă în jurul căreia s-au ţesut multe legende. Ar fi bântuită de spirite malefice, care au alungat un sat întreg în vremurile apuse.

de Redactia Observator

la 01.12.2019, 14:09

Vezi și

În judeţul Hunedoara se află zonă încărcată de mister. Mai exact, vizităm o stâncă în jurul căreia s-au ţesut multe legende. Ar fi bântuită de spirite malefice, care au alungat un sat întreg în vremurile apuse. Oamenii locului nu prea au curajul să stea în preajma ei. Au început însă să vină turiştii, pentru că în zonă se fac plimbări ecvestre.

Coşmarul localnicilor începea după lăsarea întunericului. Legenda spune că spiritele rele încercau să evadeze din palatul de stâncă. Sunetele erau atât de înfiorătoare, încât oamenii au fost nevoiţi să-şi părăsească casele.

Oamenii din zonă se feresc să-i prindă noaptea în apropierea stâncii. Iar ca să mai domolească energia negativă, vor să sculpteze o cruce în piatra bântuită. Un scultor s-a apucat deja de treabă.

Oamenii locului spun că zgomotele se auzeau, mai ales, în noaptea de Sfântul Andrei. Acum, în zonă ajung şi turiştii. O pensiune din apropiere a organizat un traseu pentru plimbări ecvestre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Stânca bântuită din satul părăsit. Zona încărcată de mister se află în Hunedoara