Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Statul a condamnat la moarte un bebeluş!

În România, statul îşi condamnă copiii la moarte. La numai două luni, o fetiţă a murit de frig, pentru că angajaţii de la protecţia copilului au insistat să stea cu mama ei acasă, într-o sărăcie lucie

de Redactia Observator

la 28.02.2014 , 19:23

E deznădejdea unei mame care-şi priveşte puiul de numai două luni într-un sicriu. Mort de frig. La rândul ei, e un copil, pe care statul, n-a ştiut cum să-l ajute. Sau n-a vrut. Mihaela a născut la 17 ani o fetiţă, pe Victoria. Ştia că dacă o duce în sărăcia lucie de acasă, nu-i va putea oferi nimic.

Povestea ei a impresionat mai multe femei din Bucureşti care s-au hotărât să o ajute. I-au găsit un centru maternal privat, care să le găzduiască pe ea şi pe Victoria. Pe fir a intrat însă, Protecţia Copilului, asa ca ajutorul promis n-a mai venit. Iar fetiţa a locuit câteva săptămâni într-o cameră îngheţată, fără ca cineva dintre autorităţi să se intereseze de soarta ei.

Dar micuţa Victoria nu a mai trăit. La numai două luni s-a dus la ceruri, înainte chiar să fie botezată. Diagnosticul medicilor legişti e crunt. A murit de o boală de plămâni. O moarte pentru care nimeni nu vrea să răspundă. La primăria din Cernica toţi s-au făcut nevăzuţi la vederea microfonului.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Statul a condamnat la moarte un bebeluş!