Antena Meniu Search
x

STB reduce cu încă 15% numărul mijloacelor de transport aflate în traseu

Reprezentanții Societății de Transport București anunță, mărți, că vor reduce cu încă 15% numărul mijloacelor de transport aflate în traseu.

de Redactia Observator

la 31.03.2020, 18:28

STB promite că nu suspendă nicio linie de transport în comun
STB dezinfectează constant mijloacele de transport în comun - Hepta
  • STB reduce cu încă 15% numărul mijloacelor de transport aflate în traseu
  • Astfel, STB va funcționa la 60% din potențial

Reprezentanții Societății de Transport București anunță, mărți, că vor reduce cu încă 15% numărul mijloacelor de transport aflate în traseu.

Cu toate acestea, reprezentanții STB susțin că nu vor suspenda nicio linie de transport.

Conform news.ro, măsura intră în vigoare de la 1 aprilie, zi din care STB va funcționa doar cu 60% din mijloacele de transport scoase pe traseu într-o zi normală.

Măsura reducerii numărului de mijloace de transport a fost luată "ca urmare a diminuării semnificative a cererii de transport din cauza riscului de infectare cu virusul SARS CoV-2".

Cei de la STB anunță că "alocăm pe fiecare linie un număr de vehicule corespunzător cererii de transport, dar şi în concordanţă cu gradul de încărcare a vehiculelor, astfel încât cetăţenii să călătorească în condiţii în care să nu le fie pusă în pericol sănătatea. De asemenea, continuăm dezinfectarea tuturor vehiculelor aflate pe traseu, cu două treceri pe zi, folosind substanţe care distrug virusurile (pe bază de clor) şi menținem eforturilor de igienizare a acestora şi a staţiilor de tramvai".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » STB reduce cu încă 15% numărul mijloacelor de transport aflate în traseu