Antena Meniu Search
x

Video Steag roşu, arborat de la Eforie şi până la Vama Veche. Atenţionarea salvamarilor de care ar trebui să ţină cont turiştii

Avertisment din partea salvamarilor. Marea este agitată, iar pericolul de înec e crescut. În sudul litoralului este arborat steagul roşu, iar în nord cel galben. Chiar şi aşa, ca în fiecare vară, unii turişti ignoră pericolul. Duminică dimineaţă, la Mamaia, echipele de salvare au scos din valuri un bărbat. Omul a fost resuscitat şi dus la spital. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 12.06.2022, 14:34

Vezi și

Turistul de 48 de ani din Galaţi a fost scos din valuri de către salvamari, apoi a fost resuscitat de către medici minute în şir, de data aceasta cu succes. A fost transportat la spital cu puls. Bărbatul se află la terapie intensivă, în stare foarte gravă. 

Steag roşu în sudul litoralului, pericol de înec

În staţiunea Mamaia a fost arborat steagul galben, iar asta înseamnă că doar înotătorii experimentaţi au voie să intre în apă. 

Vremea este instabilă pe litoral, însă, pe lângă reprizele de ploaie, turiştii au parte şi de soare. Marea este agitată, iar salvamarii au arborat steagul roşu la Eforie. De altfel, steagul roşu este arborat în tot sudul litoralului, până în Vama Veche. 

Salvamarii trag un semnal de alarmă. Turiştii care sunt pe litoral în această perioadă, trebuie să fie foarte atenţi la steagurile care sunt arborate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Steag roşu, arborat de la Eforie şi până la Vama Veche. Atenţionarea salvamarilor de care ar trebui să ţină cont turiştii