Antena Meniu Search
x

Video Un turist de 48 de ani, aflat în staţiunea Mamaia, la un pas să moară înecat în mare. Cum l-au găsit medicii

Un turist a fost la un pas să moară înecat în mare, în zona staţiunii Mamaia. Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost scos din apa mării inconştient, iar cadrele medicale s-au luptat minute în şir pentru a-l readuce la viaţă. 

de Cristina Dimulescu

la 12.06.2022, 11:36

Vezi și

La un pas de tragedie. Încă un turist aflat pe litoral era cât pe ce să moară înecat în apa Mării Negre. 

Incidentul a avut loc duminică dimineaţă. Bărbatul în vârstă de 48 de ani se afla în staţiunea Mamaia. Turistul a intrat să facă o baie în apa mării şi nu a mai ieşit. Oamenii de pe plajă au alertat imediat salvamarii şi au sunat la 112. 

Turistul a fost scos inconştient din mare

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, iar apoi a fost trimis şi un echipaj SMURD. Bărbatul a fost scos inconştient din apă, în stop cardio-respirator. Medicii au început manevrele de resuscitare, iar acestea au avut succes. 

Pe acelaşi subiect

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Steag roşu, arborat în sudul litoralului

Dumincă dimineaţă, în Mamaia a fost arborat steagul galben, iar în sudul litoralului, de la Eforie și până la Vama Veche, cel roşu, ceea ce înseamnă că scăldatul este interzis. 

În urmă cu o săptămână, în primul weekend de vară, doi tineri şi-au pierdut viaţa după ce au vrut să se răcorească în apă, în canalul Dunăre-Marea Neagră, la Medgidia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un turist de 48 de ani, aflat în staţiunea Mamaia, la un pas să moară înecat în mare. Cum l-au găsit medicii