Antena Meniu Search
x

Steaua e judecata azi de UEFA: totul sau nimic!

Steaua e la judecata de apoi! La aceasta ora, UEFA analizeaza daca mai poate ramane in competitiile europene

Vezi și

Milioane si milioane de romani si-au vazut bucuria scrisa in stele. In Steaua! Steaua Bucuresti! De zece ani, Steaua e in zodia "Becali". Soarta ei s-a jucat dupa cum a driblat Gigi. Iar meciuri au fost destule. Cu antrenorii, cu suporterii si cu justitia!

In dosarul Valiza, golul inscris a sunat a condamnare la inchisoare pentru finantator. Iar Becali a tras Steaua in jos dupa el, pana la UEFA, in cel mai important caz din fotbalul romanesc! “Practic, este vorba despre o audiere a Corpului de Control si Disciplina care va lua o decizie cu privire la acest caz. Nu vor fi prezenti si reprezentanti ai clubului”, au spus cei de la Biroul de Presa al UEFA.

La aceasta ora, greii din forul european decid soarta Stelei. La Nyon, in Elvetia, se joaca meciul. Steaua e reprezentata de Valeriu Argaseala si Meme Stoica.

Deocamdata, Steaua e pe hartie in Champions League. A fost bagata in urna, pentru tragerea la sorti, de saptamana viitoare. Toata suflarea stelista e ingrijorata. UEFA a auzit, insa, de condamnarea pentru coruptie. Si de meciuri aranjate. Au anuntat toleranta zero. La Gigi, in celula, s-au spus astazi rugaciuni.

Latifundiarul din Pipera si milioane de suporteri stau ca pe ghimpi. Decizia va fi anuntata abia saptamana viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Steaua e judecata azi de UEFA: totul sau nimic!