Antena Meniu Search
x

Steluţa ei norocoasă a ajutat-o să fie o mare campioană!

România se mai pregăteşte de o finală. Steluţa Duţă, micuţa luptătoare care a copilărit pe stradă, ar putea deveni, a treia oară, campioană europeană la box.

Vezi și

România se mai pregăteşte de o finală. Steluţa Duţă, micuţa luptătoare care a copilărit pe stradă, ar putea deveni, a treia oară, campioană europeană la box. 

Anii petrecuţi în casele de copii, bătăile şi batjocura nu au stricat sufletul ei frumos. Stela se luptă mâine pentru visul oricărui orfan. Şi o face chiar la ea acasă.

Sala Polivalentă a fost centrul boxului european. Înăuntru, forfotă mare. Sportivi, antrenori şi câţiva iubitori de box. Într-un colţ, o fată mică, se concentrează. Când se încălzeşte, parcă dansează. Va urca în ring în câteva minute.

Între corzi, Steluţa e de neoprit. Loveşte, parează, se năpusteşte iar şi iar asupra adversarei. Anii petrecuţi la casa de copii au călit-o. Acum, nimeni nu o mai bate. Steluţa e multiplă campioană. Iar azi se bate pentru un loc în finala europeană.

Stela cunoaşte bine gustul victoriei. Şi e cu atât mai dulce, cu cât e acasă. E atât de aproape de al treilea titlu european. Mâine se întâlneşte cu o bulgăroaică, pe care a mai pus-o la pământ, în 15 secunde.

Un zâmbet şi o încredere pe care Stela le-a căpătat datorită boxului. Sportul care a salvat-o de pe drumuri. Îi datorează totul antrenorului care îi este ca un tată: "M-a învăţat foarte mult să muncesc, totuşi să las loc de bună ziua şi să nu uit de unde am plecat, şi nu voi uita şi voi rămâne aceeși fată modestă", spune campioana noastră

Şi n-a uitat. Deşi are zeci de medalii şi trofee, Stela încă mai visează. Ar vrea aurul mondial şi, poate, chiar şi o Olimpiadă. Până atunci, mâine, îşi apără titlul de campioană europeană. La ea acasă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Steluţa ei norocoasă a ajutat-o să fie o mare campioană!