Antena Meniu Search
x

Strada gurmanzilor la Cluj, locul unde simţi în aer cele mai încătătoare mirosuri

Cluj Napoca este în această săptămână locul unde simţi in aer cele mai încăntătoare mirosuri. Carne la grătar, gulaş dar şi miresme de prăjituri.toate pe strada bunătăţilor. Bucătari iscusiţi pregătesc de zor tot felul de măncăruri care mai de care mai săvoroasă.

Vezi și

Cluj Napoca este în această săptămână locul unde simţi în aer cele mai încăntătoare mirosuri. Carne la grătar, gulaş dar şi miresme de prăjituri, toate pe strada bunătăţilor. Bucătari iscusiţi pregătesc de zor tot felul de măncăruri care mai de care mai săvoroasă.

Mica stradă pietonală din Cluj Napoca este de câteva zile locul unde chiar şi cei mai exigenţi gurmanzi, găsesc câte ceva special. De o parte şi de alta,  bucătari pricepuţi gătesc numai bucate alese. Pe grătare sfârâie friptura de porc, iar in cuptor se coace la foc mic carnea de vita.

Festivalul Street Food  a devenit deja o tradiţie la Cluj. După ce în vară , organizatorii au venit cu bunătăţi de sezon, acum au adus numai produse care merg savurate... pe frig.

Şi avem şi un sfat: nu puteţi pleca de strada bunătăţilor din Cluj, fără să savuraţi un desert. Festivalul rămâne deschis până duminică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Strada gurmanzilor la Cluj, locul unde simţi în aer cele mai încătătoare mirosuri