Antena Meniu Search
x

Video Străinii au voie să facă topless prin lege, la Târgu Mureş se dă amendă. Ce sancţiuni au stabilit consilierii locali

În timp ce alte ţări stabilesc prin lege dreptul de a renunţa la sutien, la noi - la Târgu Mureş - plaja topless nu este doar tabu, ci şi amendată. Consilierii locali au votat sancţiuni de până la 800 de lei împotriva femeilor care se dezgolesc la ştrandul local. Alături de ele sunt vizaţi cei care înoată îmbrăcaţi în haine de stradă sau îşi plimbă animalele prin complex.

de Redactia Observator

la 30.06.2023, 21:16

Vezi și

La Târgu Mureş, sânii dezgoliţi sunt sancţionaţi cu sume cuprinse între 500 şi 800 de lei. Vorbim despre o serie de reguli votate de consilierii locali care intrezic, printre altele, plaja fără sutien la ştrandul local. 

Localnic: Foarte corect! Fiecare să ştie ce e aia civilizaţie. Reguli bune, nu avem nicio observaţie. 

Sancţiuni pentru cei care nu fac duş sau care îşi plimbă vaca prin complex

Aşa că, indiferent cât este de cald, doamnele şi domnişoarele nu au voie să renunţe la sutien. Sunt sancţionate de asemenea persoanele care nu fac duş înainte de a intra în bazine sau... îşi plimbă vaca prin complex. 

Pe acelaşi subiect

Harai Istvan, director complex: Aceste reguli existau, marea problemă a fost la amenzi.  Amenzile erau de 10, 20 de lei şi practic atunci oricine putea să le încalce. Suprafaţa complexului este foarte mare şi practic, în interiorul ştrandului discutăm de aceste lucruri. 

Complexul din Târgu Mureş cuprinde şase bazine

În timp ce unele domnişoarele sunt discrete şi îşi dezgolesc doar spatele, sunt suficienţi cei care se ... bucură de noile reguli. 

Tânăr: Mi se pare mult mai ok, ţinând cont că oraşul nostru este cunoscut pentru unele fapte. 

Complexul din Târgu Mureş cuprinde şase bazine, un lac de canotaj şi trei seturi de tobogane. Fiecare zonă are regulile ei. 

Harai Istvan, director complex: Fiind atâtea bazine, noi considerăm că este normal ca înotul să se facă în bazine, iar în lacul de canotaj să facem canotaj. 

Preţul de acces la ştrand este de 20 de lei pe zi, iar localnicii vor beneficia de o reducere de 25%. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Străinii au voie să facă topless prin lege, la Târgu Mureş se dă amendă. Ce sancţiuni au stabilit consilierii locali