Antena Meniu Search
x

Video Studenţii de la Universitatea Maritimă din Constanţa s-au revoltat şi au câştigat. Nu vor fuziona cu Politehnica din Bucureşti

Studenţii s-au revoltat şi au câştigat! În aula Universităţii Maritime din Constanţa, studenţii şi-au exprimat zgomotos opoziţia faţă de transformarea instituţiei de învăţământ într-o secţie a Universității Politehnice din Bucureşti.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 19:53

Vezi și

Vreţi desfiinţarea universităţii prin fuziune cu nu ştiu ce altă universitate?

Nuuuuu!!!

Protestul l-a determinat pe rectorul Politehnicii bucureştene să renunţe la proiect. Aşa că, Universitatea Maritimă din Constanța îşi va păstra autonomia. 

Ce prevedea planul de fuzionare

Planul prevedea ca Universitatea Maritimă din Constanţa să îşi piardă identitatea după ce va fuziona cu alte instituţii într-o singură structură naţională. A fost vorba despre un proiect coordonat de rectorul Universităţii Politehnica din Bucureşti. 

Rectorul Mihnea Costoiu a explicat săptămâna trecută decizia prin faptul că aşa România ar avea o şansă să intre în topul universităţilor internaţionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Studenţii de la Universitatea Maritimă din Constanţa s-au revoltat şi au câştigat. Nu vor fuziona cu Politehnica din Bucureşti