Antena Meniu Search
x

Studentul din Iaşi acuzat de crimă spune că este victimă

Studentul din Iaşi acuzat că şi-a înjunghiat doi colegi a fost arestat preventiv. Tânărul de 20 de ani a încercat să le explice judecătorilor că de fapt el este victimă

Vezi și

Studentul din Iaşi acuzat că şi-a înjunghiat doi colegi a fost arestat preventiv. Tânărul de 20 de ani a încercat să le explice judecătorilor că de fapt el este victimă. Ar fi fost atacat de unul dintre colegi cu un cuţit, după ce l-a acuzat că trişează la poker. 

A scăpat cu o rană la mână şi a decis să fugă din camera de cămin. Poliţiştii în schimb au altă variantă. Spun că acesta şi-a înjunghiat cu sălbăticie colegii, apoi a dat foc încăperii în care se aflau cei doi. În acel moment şi-a dat seama că e în pericol, le-a dezvăluit anchetatorilor. Şi a decis să fugă.

Ei doi se certau in perioada aia Vladimir si cu victor in perioada aia. Colegii săi erau în viaţă când a plecat el, spune tânărul. Câteva ore mai târziu ar fi întâmplat ce s-a aflat. Pe unul l-a înjunghiat, pe celălalt l-ar fi bătut, n-am înţeles exact, şi apoi le-a dat foc.

Tânărul a fost prins de poliţişti la o zi după crimă. Iar explicaţiile sale nu i-au convins însă pe judecători. Aceştia au decis să-l trimită după gratii pentru 30 de zile. Starea tânărului care a supravieţuit atacului este gravă. Are răni la cap, abdomen, braţe şi picioare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Studentul din Iaşi acuzat de crimă spune că este victimă