Antena Meniu Search
x

Sufocaţi de căldura din Capitală, bucureştenii au fugit la munte

Dar, drumul spre rai e presărat cu trafic. Infernal s-a circulat, de fapt s-a stat azi pe Valea Prahovei. Este cel mai aglomerat weekend din acest sezon.

Vezi și

 Dar, drumul spre rai e presărat cu trafic. Infernal s-a circulat, de fapt s-a stat azi pe Valea Prahovei. Este cel mai aglomerat weekend din acest sezon. Dovadă stau coloanele interminabile de maşini ce s-au format pe DN1.

Şi vizitarea obiectivelor turistice, Babele şi Sfinxul, s-a dovedit a fii un test al răbdării, la telecabină fiind necesare şi 3 ore de aşteptare pentru o urcare pe Platoul Bucegilor.

Au fugit de caniculă şi au dat de trafic. Drumul spre munte a fost azi infernal. La orele prânzului, miile de maşini încolonate, au paralizat circulaţie rutieră pe DN1 între staţiunile Sinaia şi Buşteni. S-a mers bară la bară pe zeci de kilometri, iar turiştii au pierdut în aglomeraţie mai bine de o jumătate de zi.

Aglomeraţia a fost prilej de comerţ pentru vânzătorii de flori. Toropiţi şi obosiţi după lunga aşteptare din trafic, turiştii au dat de o altă coadă. Peste o mie de oameni au aşteptat ore în şir pentru a prinde telecabina care duce către Platoul Bucegilor.

Din cauza aglomeraţiei, angajaţii telecabinei au hotărât să prelungească programul cu publicul până la orele 20.00. Alţii, sătui de aglomeraţie, au înlocuit plimbarea la Sfinx şi Babe cu ceva mai gustos. Au încins grătarele şi au petrecut o după-amiază culinară la munte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Sufocaţi de căldura din Capitală, bucureştenii au fugit la munte