Antena Meniu Search
x

Surpriza polițiștilor pentru copiii bolnavi de la Spitalul Grigore Alexandrescu

Zeci de copii bolnavi internați la Spitalul Grigore Alexandrescu din București au avut parte de câteva ore de bucurie.

de Redactia Observator

la 24.03.2019, 00:46

Vezi și

Zeci de copii bolnavi internați la Spitalul Grigore Alexandrescu din București au avut parte de câteva ore de bucurie. Încă de dimineață, zeci de polițiști, ofițeri ai forțelor speciale sau agenți ai brigăzii rutiere au venit hotărâți să le mai alunge din suferință celor greu încercați încă de la vârste fragede, chiar și pentru puțin timp.

Poliţişti pentru o zi au fost zeci de copii internaţi la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti. S-au bucurat de spectacolul oferit de agenţi, de motocicletele cu mulţi cai putere şi mai ales de câinii special antrenaţi. În faţa micilor pacienţi, AMA a demonstrat că e făcută pentru meseria de poliţist.

Toți copiii au rămas cu gura căscată atunci când mai mulți ofițeri de la intervenții speciale au coborât cu funia de pe clădirea înaltă de zeci de metri. Apoi, agenţii de la rutieră au transformat curtea spitalului în loc de joacă şi au oferit o lecţie colorată de siguranţă în trafic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost o întâlnire emoţionantă pentru toţi. Şi pentru copii, care au evadat preţ de o zi în lumea fascinantă a forţelor de intervenţie. Dar mai ales pentru eroii în uniforme, care au primit de la micii luptători o lecţie de forţă şi curaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Surpriza polițiștilor pentru copiii bolnavi de la Spitalul Grigore Alexandrescu