Antena Meniu Search
x

CRIMĂ la un centru de colectare a fierului vechi: Suspectul a fost prins într-o gară, după o săptămână

Un bărbat bănuit că duminica trecută l-a ucis pe magazionerul unui centru de colectare fier vechi din Constanţa a fost prins.

Vezi și

Un bărbat bănuit că duminica trecută l-a ucis pe magazionerul unui centru de colectare fier vechi din Constanţa a fost prins.

Individul, care lucra ca paznic la aceeaşi firmă, are 54 de ani şi este din Tuzla. Acesta a fost reţinut de poliţişti la 3 dimineaţa, în Gara din Focşani.

Un magazioner a fost ucis în urmă cu aproximativ o săptămână la un centru de colectare a fierului vechi din Constanţa.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că în incinta unei societăţi comerciale a fost găsită o persoană de sex masculin agresată. Bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, însă a decedat la scurt timp.

Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, fiind încadrată la infracţiunea de tâlhărie urmată de moartea victimei. Mai precis, victima a fost bătută crunt şi i-a fost furată maşina, un Ford de culoare albă. 

Camerele de supraveghere l-au surprins pe paznic în timp ce pleca de la muncă la volanul maşinii victimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » CRIMĂ la un centru de colectare a fierului vechi: Suspectul a fost prins într-o gară, după o săptămână