Antena Meniu Search
x

Suspecții asasinatului în stil mafiot de la Brăila au fost găsiţi de polițiști în HORNUL unei case!

După aproape 32 de ore de la comiterea asasinatului în stil mafiot de la Brăila, fugarii au fost ptinși de polițiști. Suspecții erau ascunsi acolo unde nimeni nu s-ar fi gândit, în hornul unei case.

Vezi și

După aproape 32 de ore de la comiterea asasinatului în stil mafiot de la Brăila, fugarii au fost ptinși de polițiști. Suspecții erau ascunsi acolo unde nimeni nu s-ar fi gândit, în hornul unei case.

Suspecţii atacului mafiot din Brăila au fost prinşi seara trecută. Indivizii erau ascunşi într-o casă, la 65 de kilometri distanţă de oraş, lângă locuinţa unui poliţist. Şi nu oriunde, ci chiar în hornul imobilului. Nici casa nu le aparţinea. Nu locuia nimeni acolo.

Familia tânărului de 28 de ani, rănit de moarte de ploaia de gloanţe, este în stare de şoc.

Bărbatul din imagini doar ce a venit de la Morgă. A fost să ridice trupul victimei, fratele său mai mic, Cristian. Nici acum nu îi vine să creadă cu acesta nu mai este în viaţă.

Erau prieteni din copilărie. În ultima vreme, însă, s-au tot certat. Vecinii spun că făceau afaceri dubioase, deşi rudele neagă. A fost o luptă pe viaţă şi pe moarte pe strada unde locuiesc toţi trei.

Chiar în faţa porţii lui Mădălin, cu care Cristian se certa la telefon. Ar fi vrut să-i ceară socoteală faţă în faţă. La scurt timp au ajuns acolo, cu maşina, şi foştii prieteni. S-au luat la bătaie, iar, la un moment dat, unul dintre ei a scos o armă şi a tras. Imediat după atac, agresorii s-au urcat în maşină şi au fugit.

În tot acest timp, poliţiştii au fost în alertă maximă. Au organizat filtre în Brăila, dar şi în alte judeţe limitrofe.

Maşina indivizilor a fost un indiciu care a dus la capturarea lor. Zăcea abandonată la 60 de km de oraş, pe un câmp. Cei doi suspecţi sunt reţinuţi pentru omor calificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Suspecții asasinatului în stil mafiot de la Brăila au fost găsiţi de polițiști în HORNUL unei case!