Antena Meniu Search
x

Tabăra de yoga, relaxare pentru suflet

Cu un stil de viaţă alert şi haotic, mulţi români caută noi metode să-şi recapete echilibrul pierdut. Aşa au apărut şi taberele de yoga. În fiecare vară, grupuri de turişti din toată lumea vin să se bucure de liniştea naturii practicând acest sport într-un sat din inima Transilvaniei.

de Redactia Observator

la 05.07.2019, 21:48

Vezi și

Cu un stil de viaţă alert şi haotic, mulţi români caută noi metode să-şi recapete echilibrul pierdut. Aşa au apărut şi taberele de yoga. În fiecare vară, grupuri de turişti din toată lumea vin să se bucure de liniştea naturii practicând acest sport într-un sat din inima Transilvaniei. Locul nu este ales întâmplător: are o încărcătură energetică care poate face minuni asupra psihicului, spun instructorii.

Salutul soarelui, deasupra munţilor. Aşa încep toate dimineţile în tabăra de yoga organizată la 40 de kilometri de Braşov. 

Suntem în Peştera, un sat aflat la capătul unui drum şerpuit, la 1.200 de metri altitudine. Un loc de o frumuseţe sălbatică, înconjurat de păşuni verzi şi străjuit de Piatra Craiului. 

Aici, în fiecare vară, turişti din întreaga lume vin să se relaxeze în mijlocul naturii. Chiar şi felinele sunt binevenite în ritual. 

Combinaţia dintre respiraţiile profunde şi mişcările lente aduc un echilibru între corp şi minte, iar organismul se revigorează.

Irina a simţit pe propria piele beneficiile acestei practici. De 10 ani e pasionată de yoga şi a început să organizeze tabere.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aici mâncarea este vegetariană, pregătită doar cu ingriediente organice. Şi pâinea e specială. Se prepară cu făină de hrişcă, morcovi şi fructe. 

Pentru cinci nopţi, într-o astfel de tabără, fiecare turist plăteşte aproape 800 de euro. Tabere similare se fac şi în alte locuri din România sau chiar în India şi Nepal, unde aerul exotic şi frumuseţea peisajelor fac dintr-o astfel de călătorie o experienţă de neegalat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Tabăra de yoga, relaxare pentru suflet