Antena Meniu Search
x

Tabloul tip geantă este ultima invenție a artiștilor români

Strada ar putea deveni în curând galerie de artă. A apărut poşeta-tablou. E propunerea îndrăzneaţă cu care un artist vrea să schimbe nu numai moda, ci şi concepţia unei societăţi, crede el, extrem de superficială

Vezi și

Strada ar putea deveni în curând galerie de artă. A apărut poşeta-tablou. E propunerea îndrăzneaţă cu care un artist vrea să schimbe nu numai moda, ci şi concepţia unei societăţi, crede el, extrem de superficială. 

Cine intră în joc trebuie să plătească. Arta e scumpă, iar operele artistului sunt de colecţie. Costă peste două mii de euro.

Tabloul nu mai stă agăţat în cui, ci. de umărul domnelor. Priviţi cum arată o geantă-tablou. Nu e utilă, ci modernă. Odată cu ea, spun desigenrii, porţi şi un mesaj important.

Ideea ii apartine lui Zoltan Lorencz. Cunoscut drept "fotograful vedetelor". În urmă cu aproape 8 ani, Zoli s-a reapucat de pictat, inspirat de lumea în care ani de zile a lucrat ca fotograf.

O astfel de geantă costă 2.500 de euro. Dar îşi găseşte cliente printre româncele care vor să iasă din anonimat. Ca ele e şi Sandra. Ea şi-a făcut singură o poşetă dintr-o pereche de pantaloni de piele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tabloul tip geantă este ultima invenție a artiștilor români