Antena Meniu Search
x

Tâlharii nu mai au limite. Au năvălit peste o femeie şi copiii săi

La Galaţi, o femeie şi doi copii s-au trezit cu trei indivizi care au năvălit peste ei în locuinţă. Ştiau exact ce caută. Şi după ce i-au legat pe cei trei, şi-au luat şi prada. Bani şi bunuri în valoare de 30 de mii de euro.

Vezi și

La Galaţi, o femeie şi doi copii s-au trezit cu trei indivizi care au năvălit peste ei în locuinţă. Ştiau exact ce caută. Şi după ce i-au legat pe cei trei, şi-au luat şi prada. Bani şi bunuri în valoare de 30 de mii de euro 

Jaful a avut loc în februarie, însă abia acum poliţiştii au pus mâna pe suspecţi.

Doar unul dintre cei trei a recunoscut faptele. Şi nu în totalitate. A "uitat" să vorbească de unul dintre complicii la tâlhărie, care i-ar fi rudă. În schimb le-a povestit anchetatorilor întregul plan. Cum că pontul l-ar fi primit de la un fost coleg de celulă. Iar în luna februarie, atunci când a fost eliberat din închisoare nu a stat pe gânduri şi a acţionat.

Ar fi luat un taxi în seara de 24 februarie, împreună cu unul dintre complici, până în localitatea Hanu Conachi. Acolo îi aştepta, cu o maşină, al treilea bărbat implicat în jaf. Au mers direct în localitatea Fundeni, şi-au acoperit feţele ca să nu poată fi recunoscuţi şi au intrat în casa în care era femeia cu cei doi copii, două fete de 11 ani.

Au folosit o şurubelniţă pe post de armă, ca să îşi sperie victimele, apoi le-au legat. Au plecat apoi cu un sefi în care se afla aur, argint, trei ceasuri scumpe, opt mii de lei dar şi mai multe documente. Valoarea totală a banilor şi bunurilor se ridică la peste 30 de mii de euro. Cei trei au fost arestaţi pentru 30 de zile, sub acuzaţia de tâlhărie calificată. În acelaşi dosar este anchetat în libertate şi taximetristul care i-a transportat

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Tâlharii nu mai au limite. Au năvălit peste o femeie şi copiii săi