Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr din Botoşani, distrus cu bătaia de paznicii unui iaz

Un tânăr de 24 de ani a ajuns în stare foarte gravă la spital, după ce a fost bătut cu o sălbăticie greu de imaginat de doi paznici ai unui iaz.

de Cristian Ionescu

la 29.05.2019 , 20:45

Tânăr din Botoşani, distrus cu bătaia de paznicii unui iaz - pescarulhoinar.com

Un tânăr de 24 de ani a ajuns în stare foarte gravă la spital, după ce a fost bătut cu o sălbăticie greu de imaginat de doi paznici ai unui iaz.

Medicii au rămas uimiţi de gravitatea rănilor, băiatul fiind diagnosticat cu traumatism cranio-facial forte, echimoze la ambii ochi, traumatism toraco-abdominal, traumatism de coloană cervico-dorso-lombară, precum și cu fractură la nivelul a două vertebre şi traumatism de umăr.

Tânăr distrus cu bătaia de paznicii unui iaz

Articolul continuă după reclamă

Doi paznici au bătut cu sălbăticie un tânăr din Botoşani, băiatul fiind transportat de urgenţă la spital cu răni groaznice. El s-ar fi aflat la pescuit, potrivit presei locale, însa acest aspect nu a fost confirmat.

Diagnosticul primit de tânăr este devastator: traumatism cranio-facial forte, echimoze la ambii ochi, traumatism toraco-abdominal, traumatism de coloană cervico-dorso-lombară, precum și cu fractură la nivelul a două vertebre şi traumatism de umăr

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Tânăr din Botoşani, distrus cu bătaia de paznicii unui iaz