Antena Meniu Search
x

Imagini uluitoare surprinse în Constanța. Un tânăr își riscă viața și merge agățat de luneta unui autobuz

Un tânăr din Constanța a fost la un pas de moarte, după ce a mers agățat de luneta unui autobuz minute în șir, pentru a evita să plătească biletul. Momentul a fost surprins în această după-amiază de un șofer. 

Tânăr agățat de autobuz, la Constanța
Un tânăr merge agățat de luneta unui autobuz, în Constanța - captura Youtube

Un tânăr din Constanța a fost la un pas de moarte, după ce a mers agățat de luneta unui autobuz minute în șir, pentru a evita să plătească biletul. Momentul a fost surprins în această după-amiază de un șofer aflat în trafic. 

Fără să fie conștient de riscurile la care se expune, tânărul s-a agățat de mijlocul de transport în comun, sub privirile împietrite ale șoferilor. Scena a fost filmată în zona City Park Mall, pe strada Soveja.

Nu este primul incident de acest fel în Constanța. Pe data de 13 februarie un alt minor a fost surprins în timp ce călătorea agățat în spatele unui autobuz, pe bulevardul Tomis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Imagini uluitoare surprinse în Constanța. Un tânăr își riscă viața și merge agățat de luneta unui autobuz