Antena Meniu Search
x

Tânăr cu PROBLEME PSIHICE DISPĂRUT de sub ochii medicilor. POLIŢIA îl caută acum în toată ţara!

Un tânăr cu probleme psihice a dispărut de acasă de mai bine de două săptămâni. Şi, chiar dacă ar fi trecut şi prin mâinile poliţiştilor, şi ale medicilor, în tot acest timp, nimeni nu ştie unde rătăceşte acum.

Vezi și

Un tânăr cu probleme psihice a dispărut de acasă de mai bine de două săptămâni. Şi, chiar dacă ar fi trecut şi prin mâinile poliţiştilor, şi ale medicilor, în tot acest timp, nimeni nu ştie unde rătăceşte acum.

Bărbatului de 28 de ani din Ilfov i s-ar fi făcut rău pe stradă şi tot ce a aflat familia e că poliţia a chemat o ambulanţă care l-a adus la un mare spital din Bucureşti. Deşi e vizibil bolnav, spun rudele, medicii nu l-ar fi internat şi, în loc să anunţe familia, l-ar fi lăsat să plece.

Poliţia îl caută acum în toată ţara. 

Tudorel, tânărul de 28 de ani este de negăsit de două săptămâni. Familia a lipit afişe în Bucureşti şi în Ilfov, în speranţa că cineva îl va întâlni. 

Tudorel sau Onu, cum îi spun toţi prietenii, locuieşte în comuna Gruiu din Ilfov, împreună cu cei trei fraţi ai săi. E bolnav de când s-a născut. Şi nu se descurcă mai deloc dacă nu are un însoţitor lângă el, spune familia. În seara de 28 mai, Onu a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. 

Familia spune că tânărul ar fi ajuns la spitalul Elias din Bucureşti, în data de 28 mai. Conducerea spitalului a cerut mai multe detalii despre caz şi a promis că va lămuri situaţia în cel mai scurt timp. 

Până atunci, însă, fraţii îl caută pe străzi şi speră să îi dea de urmă cât de curând. Se gândesc încontinuu pe unde ar fi putut să se piardă, mai ales că nu ştie să vorbească bine, nici să scrie sau să citească. 

Şi pentru că au văzut că timpul trece şi nimeni nu dă de el, pe lângă afişele de pe stradă şi postările de pe Facebook, au apelat şi la Poliţie. Şi-l caută acum în toată ţara. 

Familia spune că acum se bazează doar pe bunăvoinţa oamenilor din jur. E ultima lor speranţă! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tânăr cu PROBLEME PSIHICE DISPĂRUT de sub ochii medicilor. POLIŢIA îl caută acum în toată ţara!