Antena Meniu Search
x

Un tânăr s-a înecat la Constanța, sub ochii prietenilor săi, în timp ce făceau baie într-un canal de irigații

Un minor s-a înecat într-un canal de irigații din Constanța, în timp ce prietenii săi nu au putut să facă nimic pentru a-l ajuta. Ceilalți copii au chemat medicii imediat, iar scafandrii au sosit la fața locului pentru a-l găsit cât mai repede pe tânărul dispărut sub apă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.05.2019, 23:00

Un tânăr s-a înecat la Constanța, sub ochii prietenilor săi, în timp ce făceau baie într-un canal de irigații

Un minor s-a înecat într-un canal de irigații din Constanța, în timp ce prietenii săi nu au putut să facă nimic pentru a-l ajuta.

Ceilalți copii au chemat medicii imediat, iar scafandrii au sosit la fața locului pentru a-l găsit cât mai repede pe tânărul dispărut sub apă.

Un tânăr s-a înecat la Constanța, sub ochii prietenilor săi

Un tânăr de 15 ani s-a înecat într-un canal de irigaţii din Constanţa, după ce a mers să facă baie cu încă doi prieteni. Alți doi copii au reușit să iasă și să alerteze polițiștii.

Scafandrii au intervenit la Poartă Albă, în județul Constanța și l-au găsit pe băiat la câțiva metri de locul unde a dispărut sub apă. După ce l-au scos pe mal, medicii au început procedurile de resuscitare.

În ciuda eforturilor, medicii nu au reușit să-l resusciteze și a fost declarat decedat. O autopsie a fost dispusă, pentru identificare cu exactitate a cauzei morții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr s-a înecat la Constanța, sub ochii prietenilor săi, în timp ce făceau baie într-un canal de irigații