Antena Meniu Search
x

Tânără amenințată de fanii vloggerului Colo: "Mi-au spus că o să mă prindă și o să mă violeze"

A avut curajul să denunţe un vlogger care a instigat la viol, iar acum este ameninţată la rândul ei cu violul de fanii acestuia. A păţit-o reprezentanta uneia dintre organizaţiile care au depus plângere împotriva lui Alexandru Bălan, vloggerul cunoscut drept Colo.

de Redactia Observator

la 11.06.2020, 11:03

Vezi și
  • Alexandru Bălan a fost plasat în control judiciar timp de 60 de zile.
  • Vloggerul riscă până la trei ani de închisoare.

Fanii lui Colo duc mai departe amenințările de viol. Tânăra care a avut curajul să-l denunțe pe vlogger a fost amenințată.

Vă reamintim că Alexandru Bălan a fost plasat în control judiciar, timp de 60 de zile, pentru infracţiunea de instigare publică.

Vloggerul riscă până la trei ani de închisoare după ce, într-o filmare adresată celor peste 800.000 de fani ai săi, a declarat că minorele care se îmbracă sumar merită să fie violate şi bătute. 

Pe durata celor două luni de control judiciar, Colo nu mai are voie să posteze mesaje video sau scrise pe reţelele de socializare.

Victima: Majoritatea celor care mi-au trimis amenintari erau adolescenti. Mi s-a spus ca or sa ma prinda si o sa ma violeze. Ca ar trebui sa ma prinda Dinca, criminalul din Caracal si sa ma omoare. Ca o sa ma prinda, o sa caute unde stau si o sa dea cu masina peste mine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tânără amenințată de fanii vloggerului Colo: "Mi-au spus că o să mă prindă și o să mă violeze"