Antena Meniu Search
x

Tânără de 22 de ani reţinută după ce a bătut doi bărbaţi într-un bar şi a distrus localul, în Dâmboviţa

O tânără de 22 de ani a fost reţinută de poliţiştii din Dâmboviţa, după ce a bătut doi bărbaţi într-un bar şi apoi a distrus mobilierul localului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.10.2019, 21:34

- Tânără reţinută de poliţişti. Imagine cu caracter ilustrativ

O tânără de 22 de ani a fost reţinută de poliţiştii din Dâmboviţa, după ce a bătut doi bărbaţi într-un bar şi apoi a distrus mobilierul localului.

Tânăra se află acum în stare de reţinere, pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare.

O tânără a bătut doi bărbaţi într-un bar din Dâmboviţa

Lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Titu informează că au reținut pentru 24 de ore o tânără, de 22 de ani, din localitatea Miulești, bănuită de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare.

Concret, în urma unui conflict spontan, tânăra ar fi lovit și amenințat două persoane şi a provocat distrugeri unor obiecte de mobilier dintr-un local public.

Tânăra urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari, pentru dispunerea unei măsuri preventive, informează şi gazetadambovitei.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Tânără de 22 de ani reţinută după ce a bătut doi bărbaţi într-un bar şi a distrus localul, în Dâmboviţa