Antena Meniu Search
x

Tânăra de 20 de ani găsită DEZBRĂCATĂ pe stradă la Ploieşti înregistra un film pentru ADULŢI într-o maşină!

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost găsită dezbrăcată pe stradă, la sfârşitul săptămânii trecute, şi le-a povestit poliţiştilor că ar fi fost dezbrăcată de alte două fete care au agresat-o. Poliţiştii au descoperit, în urma anchetei, că tânăra era actriţa principală dintr-un film pentru adulţi ce se turna... într-o maşină.

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost găsită dezbrăcată pe stradă, la sfârşitul săptămânii trecute, şi le-a povestit poliţiştilor că ar fi fost dezbrăcată de alte două fete care au agresat-o.

Poliţiştii au descoperit, în urma anchetei, că tânăra era actriţa principală dintr-un film pentru adulţi ce se turna... într-o maşină.

Totul s-a întâmplat vineri seara, într-un parc din cartierul Nord din Ploieşti atunci când tânăra dezbrăcată a fost găsită de o patrulă de jandarmi. Fata a fost dusă la sediul Poliţiei, acolo unde a povestit că s-a întâlnit cu două fete la care avea o datorie de 400 de lei, a fost rugată să se urce într-o maşină, iar după o discuţie ar fi fost obligată să se dezbrace şi să iasă goală pe stradă.

În urma anchetei, poliţiştii le-au audiat şi pe cele două aşa-zise agresoare care au declarat că împreună cu tânăra de 20 de ani, toate trei înregistrau un film pentru adulţi într-o maşină, toate fiind implicate într-o afacere de tip videochat. Când tânăra s-a dezbrăcat, una dintre prietenele ei a dat-o afară din maşină după ce şi-a amintit că aceasta a avut o relaţie cu iubitul său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Tânăra de 20 de ani găsită DEZBRĂCATĂ pe stradă la Ploieşti înregistra un film pentru ADULŢI într-o maşină!