Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără din Dolj, dată dispărută şi căutată naţional şi internaţional, găsită în Portugalia, unde fugise cu iubitul

O tânără din Dolj, care a fost dată dispărută de familie, după o ceartă, a fost găsită în Portugalia, unde se mutase cu iubitul ei. Fata a spus că nu şi-a mai contactat familia de la dispariţie, din cauza posibilităţilor materiale foarte reduse.

de Cristian Ionescu

la 15.09.2019 , 14:12

- Foto Profi Media

O tânără din Dolj, care a fost dată dispărută de familie, după o ceartă, a fost găsită în Portugalia, unde se mutase cu iubitul ei.

Fata a spus că nu şi-a mai contactat familia de la dispariţie, din cauza posibilităţilor materiale foarte reduse.

Tânără dispărută în Dolj, căutată internaţional, găsită în Portugalia 

Articolul continuă după reclamă

Poliţişti informează că, în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi a cooperării acestora cu autorităţile din Portugalia, derulate cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, a fost identificată D.M., de 32 de ani, persoană căutată la nivel internaţional.

"În cursul săptămânii trecute poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au fost sesizaţi de o femeie de 50 de ani, din Ostroveni, cu privire la faptul că fiica sa, D.M., de 32 ani, a plecat, la data de 22 octombrie 2015, de la reşedinţa comună, din localitatea Argamasilla de Alba – Spania, împreună cu concubinul ei şi nu a mai revenit. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, femeia de 32 de ani, în urma unor neînţelegeri avute cu părinţii, a decis să plece împreună cu concubinul său, neanunţând destinaţia. Astfel, din verificările efectuate poliţiştii au stabilit faptul că persoana în cauză locuieşte în prezent în Portugalia şi nu a mai putut lua legătura cu familia întrucât nu ar fi avut posibilităţi materiale", precizează poliţiştii doljeni.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Tânără din Dolj, dată dispărută şi căutată naţional şi internaţional, găsită în Portugalia, unde fugise cu iubitul