Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără salvată de la moarte de o prietenă, după un mesaj de adio, la Suceava

O tânără din Rădăuţi nu a rămas impasibilă, atunci când a primit un mesaj tulburător de la o prietenă. Fata a reacţionat instant, sunând imediat la 112 şi anunţând că prietena ei este în pericol de moarte.

de Cristian Ionescu

la 20.07.2020 , 16:52

Prietena fetei a reacţionat imediat, salvându-i viaţa - Profimedia Images/Foto de arhivă
  • Pompierii ISU au găsit-o pe tânără pe pat, dar în viaţă
  • Despărţirea de iubit ar fi motivul gestului său

Autorităţile s-au pus imediat în mişcare, pompierii ISU ajungând imediat la adresa indicată. Reuşind să pătrundă în apartamentul fetei, au găsit-o pe aceasta întinsă pe un pat.

Salvatorii au încercat să vorbească cu ea, însă tânăra era incoerentă în exprimare. De asemenea, lângă patul unde a fost găsită, a fost identificat un recipient din plastic de culoare albă, în care se afla un conținut lichid cu miros specific clorului, în cantitate de 1/3 din recipient.

"Tânăra a fost preluată de către un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticată cu „ingestie voluntară clor”, ulterior fiind transferată la Spitalul Județean Suceava pentru investigații medicale suplimentare. Ea a declarat că, motivul care a determinat-o să consume clorul a fost despărțirea de prietenul său. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă", informează autorităţile, citate de newsbucovina.ro.

Articolul continuă după reclamă
Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Tânără salvată de la moarte de o prietenă, după un mesaj de adio, la Suceava