Antena Meniu Search
x

Tanarul care a ucis in bataie un fost angajat al SRI, arestat preventiv

Tanarul care a ucis in bataie un fost angajat al SRI pe o alee din Centrul Vechi al capitalei nu va iesi prea curand din puscarie. Judecatorii l-au arestat preventiv dupa ce au vazut probele adunate impotriva lui.

Vezi și
Centrul vechi al Capitalei. Doi barbati se imbrancesc in mijlocul strazii. Nu se cunosc si n-au nimic de impartit. Si totusi, unul dintre ei loveste cu sete de moarte. “I-a aplicat mai multe lovituri de pumni si picioare”, a declarat procurorul Nicolae Solomon.

Sub ploaia de pumni, unul dintre barbati, fost angajat SRI, cade cu capul de ciment si ramane nemiscat. Agresorul nu se sperie si nu regreta. Ii fura din buzunar 70 de lei si fuge. Totul, in mijlocul a sute de petrecareti si la cativa pasi de sectia pe Politie din Centrul vechi al Capitalei.

Politistii erau in sectie, dar au intervenit prea tarziu. L-au prins pe agresor, dar pentru victima n-au mai putut face nimic. Medicii l-au resuscitat in zadar. Barbatul a murit pe caldaram, iar agresorul a fost retinut. Beat crunt, agresorul a adormit in sectia de Politie. N-a fost in stare sa explice de la ce a pornit cearta. “Nu se cunosteau. A negat savarsirea faptei”, a mai afirmat procucorul Solomon.

Dar probele adunate de politisti il contrazic. Iar judecatorii au decis ca tanarul e prea periculos ca sa ramana in libertate.

Agresorul are doar 20 de ani, este din Buzau si pana acum lucra in Italia.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Tanarul care a ucis in bataie un fost angajat al SRI, arestat preventiv