Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânărul din Oradea care şi-a ucis prietenul cu un ciocan a fost prins şi a şocat când a dezvăluit motivul crimei

Declaraţii şocante ale tânărului anchetat pentru că şi-a ucis cu sânge rece prietenul din copilărie într-un parc din Oradea.

de Redactia Observator

la 21.11.2017 , 16:44

Declaraţii şocante ale tânărului anchetat pentru că şi-a ucis cu sânge rece prietenul din copilărie într-un parc din Oradea. Ar fi comis gestul din cauza unor discuţii în contradictoriu despre viaţă şi religie. Individul a fost prins noaptea trecută în gara din Timişoara. 

Procurorii spun că individul şi-a recunoscut fapta astăzi, după ce a fost transferat sub escortă de la Timişoara la Oradea. În ceea ce priveşte motivul care a dus până la crimă, tânărul spune că a fost vorba de nişte divergenţe despre viaţă şi religie.

Asta l-ar fi determinat pe fiul unui renumit medic orădean să-şi lovească prietenul din copilărie cu un ciocan şi apoi să-l abandoneze dezbrăcat în-un parc, în zona Universității din Oradea.

Vezi și

Fapta a fost comisă în data de 9 noiembrie, însă abia noaptea trecută principalul suspect a fost găsit la aproape 180 de kilometri de locul faptei.

Mai exact, tânărul a fost depistat în timpul unui control obişnuit al agenţilor de la Poliţia Transporturi Feroviare, în gara de nord din Timişoara. Bărbatul de 27 de ani ar fi vrut să ia trenul către Serbia. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Tânărul din Oradea care şi-a ucis prietenul cu un ciocan a fost prins şi a şocat când a dezvăluit motivul crimei