Antena Meniu Search
x

Tânărul pe care părinţii l-au trimis la şcoală şi l-au luat de la morgă a fost condus pe ultimul drum

A fost o zi neagră la Oituz. Părinţii lui Zakaria, tânărul mort în internatul liceului, şi-au condus astăzi unicul copil pe ultimul drum.

Vezi și

 A fost o zi neagră la Oituz. Părinţii lui Zakaria, tânărul mort în internatul liceului, şi-au condus astăzi unicul copil pe ultimul drum. O lovitură la fel de grea precum cea primită vineri, când au fost nevoiţi să-şi recunoască fiul din pozele angajaţilor de la morgă.

Nici acum nu-şi pot explica cum singurul lor copil s-a stins din senin şi de ce nimeni de la internat nu i-a anunţat. Doi părinţi cu sufletul sfâşiat de durere. Cu lacrimi pe chip, şi-au luat rămas bun de la unicul lor copil. Un tânăr al cărui sfârşit tragic a ridicat multe semne de întrebare.

La căpătâiul lui veghează bunica. Înlăcrimată. Refuză să se dezlipească de nepotul ei. Părinţii lui abia mai stau în picioare. Nu mai sunt aceeaşi oameni de când au fost anunţaţi că Zakaria nu mai e. Nimeni nu a ştiut cum să le spună, mai ales că amandoi suferă de afecţiuni ale inimii.

Purtaţi pe braţe de rude, cu greu au mai găsit puterea să păşească pe ultimul drum al fiului lor. La cimitir, tatăl său a fost ţinut tot timpul de o rudă. Alături de familia îndurerată a fost întreaga comunitate din Oituz. Printre ei, şi foştii profesori ai tânărului.

Autopsia a arătat că moartea tânărului nu a fost violentă. Poliţia anchetează însă cazul ca fiind o moarte suspectă. La finalul cercetărilor, părinţii speră să primească răspunsul la întrebarea care nu le dă pace. De ce nimeni nu i-a anunţat pe ei sau măcar pe autorităţi de tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Tânărul pe care părinţii l-au trimis la şcoală şi l-au luat de la morgă a fost condus pe ultimul drum