Antena Meniu Search
x

Video Târg inedit de flori într-o localitate din Tg. Mureş. Expoziţia a putut fi văzută şi din balonul cu aer cald

Mii de iubitori de frumos din judeţul Mureş, şi nu numai, au ajuns în Curteni, la cea de a 20-a ediție a târgului florilor. Localitatea e recunoscută în întreaga ţară ca şi satul florilor, având suprafețele cele mai mari de sere. Iar vizitatorii au avut ocazia să vadă satul şi de la înălţime, dintr-un balon cu aer cald. 

de Redactia Observator

la 09.05.2022, 08:24

Vezi și

Peste 10.000 de persoane au vizitat localitatea Curteni, din judeţul Mureş. Acolo, pe terenul de sport, a fost organizată cea de-a 20-a ediţie a Târgului de Flori.

Dar chiar nu m-am aşteptat să fie aşa de populat. Le place frumosul la oameni, spune o vânzătoare de flori. 

Vizitatorii au avut de ales dintre sutele de specii de plante expuse: flori de grădină, plante ornamentale, arbori, arbuști sau plante aromatice. De toate şi pentru toate gusturile pentru amenajarea teraselor, balcoanelor sau curților.

Gura leului şi plante aromatice. Sunt foarte frumoase, de aceea le şi cumpărăm. Şi în plus, îmi place că oamenii se organizează cu astfel de festivaluri, spune o femeie.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Care sunt cele mai căutate?

Vânzător flori: Nu ştiu. Hicladeniile.

Reporter: Astea s-au căutat cel mai mult?

Vânzător flori: Da

Au fost şi ateliere de grădinărit pentru copii, dar și spectacole.

Noutatea absolută a evenimentului a fost balonul cu aer cald. Iubitorii de priveliști de la înălțime au putut admira de sus expoziția de flori, dar și imensele sere de flori din satul Curteni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Târg inedit de flori într-o localitate din Tg. Mureş. Expoziţia a putut fi văzută şi din balonul cu aer cald