Antena Meniu Search
x

Video Grădina Botanică din Cluj-Napoca, intrare liberă pentru cei cu vârsta sub 35 de ani, de Ziua Tinerilor

De ziua lor, tinerii sub 35 de ani au putut intra gratis în Grădina Botanică din Cluj-Napoca. Şi-au petrecut ziua printre flori, în aer curat, unde au făcut o mulţime de poze şi au admirat splendoarea naturii.

de Redactia Observator

la 03.05.2022, 10:19

Vezi și

Grădina Botanică "Alexandru Borza", din Cluj-Napoca, este o mare de culori. Lalelele timpurii, narcisele și zambilele, aflate acum la apogeul înfloririi, o transformă într-un rai viu colorat şi parfumat. 

Intrare gratuită pentru cei sub 35 de ani, de Ziua Tinerilor 

De priveliştea magnifică s-au bucurat gratis cei sub 35 de ani ieri, de Ziua Tinerilor. 

Vizitator: E foarte frumos. Mai ales că sunt înforite lalelele. E foarte drăguţ. E linişte.

Vizitatoare: Și eu am avut intrarea gratis și am fost uimită. Chiar m-am uitat pe net și am văzut cât este biletul. M-am bucurat că e gratis. 

Sasha a fugit din calea obuzelor, din Ucraina, şi s-a refugiat în Cluj, alături de copiii săi. Grădina Botanică a impresionat-o. 

Sasha – refugiată: Poţi să ascuţi păsările şi să te bucuri de libertate. Poți să vii aici să asculți păsările, să te bucuri și să te simți liber. E un loc perfect pentru copii, pentru că pot să învețe despre plante noi, și păsări, și să cunoască plantele specifice de aici. Pot să alerge și să fie în siguranță. Este gratuit și este super. 

În weekendul trecut, Grădina a fost vizitată de peste 11.000 de turiști, iar duminică a fost stabilit recordul - 5000 de vizitatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Grădina Botanică din Cluj-Napoca, intrare liberă pentru cei cu vârsta sub 35 de ani, de Ziua Tinerilor