Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca s-a deschis. Ideea inedită a organizatorilor pentru a micşora consumul la curent

Este atmosferă de sărbătoare în Cluj-Napoca! Târgul de Crăciun şi-a aprins aseară miile de luminiţe, unele dintre ele ecologice, pentru a nu se face risipă de energie electrică. Mai mult, pe acoperişurile căsuţelor din piaţă au fost amplasate panouri fotovoltaice, astfel încât consumul de curent să fie cât mai redus. Chiar dacă a ploua torenţial, sute de oameni au venit la aprinderea iluminatului festiv. 

de Alex Prunean

la 19.11.2022 , 08:25

Ploaia torenţială din mijlocul lunii noiembrie nu i-a speriat pe clujeni. Piaţa Unirii s-a transformat însă într-o mare de umbrele în prima zi a târgului de Crăciun. 

Tânără: Am fugit de la cursuri. Nu puteam să ratez anul acesta, am fost la fiecare ediţie. 

Tânără: Atmosfera e foarte faină şi indiferent de vreme ne putem distra. 

Vezi și

Trupa Voltaj a deschis Târgul de Crăciun

Fără a renunţa la luminiţele care ne duc cu gândul la magia sărbătorilor, dar în acelaşi timp şi cu gândul la economie, organizatorii au venit cu o idee verde... În acest an, la târgul de Crăciun, a plouat nu doar cu apă, ci şi cu idei originale. Pe acoperişurile căsuţelor din piaţă au fost amplasate panouri fotovoltaice astfel încât consumul de electricitate de la reţea să fie cât mai redus.

Chiar dacă mercurul din termometre a rămas blocat în jurul valorii de 0 grade aseară, atmosfera de la târg i-a încălzit pe vizitatori. Trupa Voltaj a deschis festivitatea, iar cei mai îndrăzneţi au dansat în ploaie. 

Moş Crăciun poate fi şi el vizitat la Cluj-Napoca

Tramvaiul dedicat sărbătorii, care circulă pe ruta Gară - Bucium, va avea un călător iubit de toţi copiii: pe Moşu'. Garnitura va circula între orele 16:00-18:00 până la sfârşitul anului. Iar surprizele nu se opresc aici...

Mihai Oprean - organizator: 45 de zile de evenimente, muzică la scenă, căsuţa lui Moş Crăciun, tramvaiul lui Moş Crăciun, poveşti la gura sobei, carusel, roată panormaică de 30 de metri. O poveste frumoasă spusă din nou de târgul de Crăciun de la Cluj. 

În această seară, pe scena amplasată în piaţă este aşteptată trupa Direcţia 5. Cei mici sunt aşteptaţi şi mâine, când vor fi spuse poveşti de la gura sobei şi va fi un spectacol ţinut de teatrul de păpuşi. 

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca s-a deschis. Ideea inedită a organizatorilor pentru a micşora consumul la curent