Antena Meniu Search
x

Video Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii și-a redechis porțile la Romexpo

Dacă aţi reuşit să faceţi câteva economii şi vreţi să vă tranformaţi locuinţa, avem veşti bune. S-a deschis primul târg de mobilă din pandemie, la Romexpo. Ce găsim acolo? Saloane de mobilier clasic, dar şi pentru design, confort şi decoraţiuni. Am fost și noi acolo și vă arătăm o parte din oferta zecilor de expozanți. 

de Redactia Observator

la 24.09.2021, 09:11

Vezi și

După o pauză forțată, în pandemie, Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii și-a redechis porțile. Oportunitatea perfectă pentru cei care vor să-și înnoiască apartamentele.

Vizitatori: Am venit pentru prietena mea. Are acasa o mobilă veche de 40 ani, e momentul potrivit acum. Mai ales că la târg sunt reduceri și oferte din toată țara. Mobila să fie simplă, practică.

Vizitatori: Căutăm un pat, să fie comod, practic. Mai micuț, să se încadreze mai bine în dormitor. Și să mai vedem noutăți.

Iar lângă pat poate fi așezat un sertar... smart. 

Expozant: Un sertar slim, fără nicio gaură de reglaj, toate reglajele sunt ascunse în spatele unui profil metalic sau în spatele unei baghete. Fiecare își poate personaliza acest sertar în funcție de dorințele sale sau ale unui arhitect, designer. Pe partea de aluminiu se poate grava, se poate picta.

La târg participă 80 de expozanți, împărțiți pe mai multe saloane: clasic, design, confort, decorațiuni și corpuri de iluminat şi... salonul de bucătării.

Viorel Crețu -  expozant: Am venit cu mobilier din lemn masiv, pe design modern, minimalist, în finisaje naturale, se poartă culorile de pământ, culorile neutre.

Elena Birtoc - expozant: Mobilierul de office, care e efectuat din lemn de stejar. E prevăzut cu conectivitate. Adică, toate gadgeturile să aibă locuri unde să le putem încărca.

Vizitatorii au ocazia să afle cum își pot transforma casa în căminul ideal. 

Oana Netbai, PR Romexpo: Au acces doar persoanele care prezintă certificatul verde.

Târgul va rămâne deschis până duminică, la ora 18:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii și-a redechis porțile la Romexpo