Antena Meniu Search
x

Video Târgurile de nunţi revin după doi ani de pauză. Clinicile medicale vin cu oferte pentru testarea invitaţilor

De preţuri bune pot profita şi viitoarele mirese. In Timişoara are loc primul târg de nunţi din pademie. Sunt 70 de expozanţi care îşi oferă serviciile: de la rochii de mirese, la torturi, sau servicii foto şi video. Şi să nu uităm că n-am mai avut aşa ceva din 2019.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 08.01.2022, 13:54

Vezi și

Din 2019 nu au mai fost târguri de nunţi, iar multe evenimente au fost amânate sau chiar anulate. Industria organizării de evenimente a fost înghenuncheată de pandemie, însă acum, oamenii au intrat în noul an mai optimişti.

70 de expozanţi s-au reunit în aceste zile la Timişoara îşi prezintă cele mai bune servicii: de la rochii care le imită pe cele de la marile case regale, până la torturi spectaculoase sau servicii foto inedite, expozanţii s-au reinventat. În plus, acum, pe lângă sală, muzicanţi sau fotograf mai ai nevoie de un serviciu: testarea invitaţilor. Clinicile medicale au intrat în joc şi au creat pachete pentru toate buzunarele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Târgurile de nunţi revin după doi ani de pauză. Clinicile medicale vin cu oferte pentru testarea invitaţilor