Antena Meniu Search
x

Video Târgurile mai mici de Crăciun din Capitală câştigă teren: ''Ne aduce aminte de atmosfera Crăciunului de acasă''

S-a dus strălucirea celui mai mare târg de Crăciun din Capitală. Dar vin tare din urmă târgurile mai mici, de cartier. Mai cochete şi mai primitoare, ca o petrecere între prieteni. Din cauza restricţiilor, la astfel de evenimente pot participa câteva sute sau cel mult o mie de persoane. Distracţia se încheie la ora 21:00.

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 28.11.2021, 21:05

Vezi și

În prima zi a vacanţei de 1 Decembrie, sute de persoane au aşteptat la coadă pentru a se bucura de luminile şi atmosfera caldă de la târgul de Crăciun din Piaţa Universităţii. Nici astăzi, cozile şi distracţia n-au dispărut. 

​''Ne place foarte mult. Credeam că o să fie mult mai puțini oameni și e o surpriză plăcută.''

''O inițiativa frumoasă, mai ales că multe sunt închise. Ne bucurăm de ziua aceasta.''

Târgurile de cartier au devenit la fel de populare

Pe acelaşi subiect

La târgul din Centrul Bucureştiului pot intra cel mult o mie de persoane simultan. Şi va fi deschis până la ora 21. Dacă strălucirea celui mai mare târg din Capitală a mai pălit anul acesta, altele mai mici vin tare din urmă. Spre exemplu, cel de pe Bulevardul Decebal. 

Cătălin Bârsan, reprezentant Proedus: Este un târg accesibil, un târg între blocuri, un târg pe un bulevard principal care ne aduce aminte de atmosfera Crăciunului de acasă, pentru că este mai micuț și putem fi între noi. 

Vizitatorii sunt aşteptaţi cu dulciuri, decoraţiuni şi un patinoar în aer liber. 

Margareta Ilie, vânzător: Avem, începând de la globulețe, avem spărgătorii de nuci, toate modelele, toată mărimile, decorațiuni. Cel mai bine s-au vândut spărgătorii de nuci.

Senzaţie a făcut şi atelierul de pregătit acadele.

Aglomeraţie a fost şi la târgul Drumul Taberei. Căsuţele cu mâncare tradiţională au atras cei mai mulţi vizitatori. 

''Avem pastramă de berbec la grătar, mici, ciolan de porc presat, fleică, piept de pui, frigărui de pui. Pomana porcului, vedeta sezonului.''

''Mai întâi o să admirăm, apoi mâncăm.'' 

Tot în Capitală, se mai deschid de Moş Nicolae un târg în Centrul Vechi şi alte două în sectorul şase. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Târgurile mai mici de Crăciun din Capitală câştigă teren: ''Ne aduce aminte de atmosfera Crăciunului de acasă''