Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tată din Gorj arestat, după ce şi-a chinuit băieţelul de 2 ani până l-a băgat în spital (Video)

Tatăl unui copil de doi ani a fost arestat pentru 30 de zile, după ce şi-a supus băieţelul de doi ani la pedepse groaznice. Copilul a fost adus la spital de mama sa, cu răni pe tot corpul.

de Cristian Ionescu

la 13.11.2019 , 17:47

Copilaş de doi ani, bătut crunt de tată, în Gorj Un tată din Gorj a fost arestat, după ce şi-a bătut fără milă copilaşul de 2 ani - Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

Tatăl unui copil de doi ani a fost arestat pentru 30 de zile, după ce şi-a supus băieţelul de doi ani la pedepse groaznice. Copilul a fost adus la spital de mama sa, cu răni pe tot corpul.

După ce medicii au evaluat starea micuţului, au constatat imediat că tatăl său îl bătuse de mai multe ori, fără milă.

Copil de 2 ani chinuit de tată, în Gorj

Articolul continuă după reclamă

Adrian P., tatăl care și-a băgat în spital propriul copil, în vârstă de doi ani, după ce l-a bătut de mai multe ori, a fost arestat preventiv petru 30 de zile. El fusese iniţial reţinut pentru 24 de ore, apoi s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 30 de zile.

Băieţelul a fost bătut atât de rău, încât medicii au dispus transferul lui la spitalul din Craiova, pentru un consult de specialitate, la neurochirurgie, deoarece micuţul manifesta o stare de somnolenţă, iar medicii se temeau ca nu cumva să fi suferit vreo leziune a creierului.

"Copilul a fost adus cu câteva minute în urmă de către un echipaj al Ambulanţei Gorj, din compartimentul de primiri urgenţe al spitalului Motru. Copilul este conştient, este stabil hemodinamic şi respirator, în acest moment, este cooperant, prezintă însă multiple leziuni, la nivelul capului, de asemenea la nivelul toracelui posterior, membre inferioare şi membre superioare, ca urmare a unor agresiuni fizice. A fost anunţată Poliţia, iar un echipaj a ajuns de la unitatea de primiri urgenţe. Şi la spitalul din Motru a fost anunţată Poliţia şi Protecţia Copilului", a declarat dr. Cristina Geormaneanu - purtător de cuvând la Spitalul de Urgenta Craiova.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Tată din Gorj arestat, după ce şi-a chinuit băieţelul de 2 ani până l-a băgat în spital (Video)