Antena Meniu Search
x

Un tată din Vaslui a încălcat ordinul de restricţie ca să-şi bată copilul

Un tată din Vaslui, care primise ordin de restricţie şi nu mai avea voie să se apropie de familia sa, a încălcat interdicţia ca să-şi bată fiica.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.10.2019, 09:06

Fată bătută de tată, la Vaslui, cu tot cu ordin de protecţie - Foto Profi Media

Un tată din Vaslui, care primise ordin de restricţie şi nu mai avea voie să se apropie de familia sa, a încălcat interdicţia ca să-şi bată fiica.

Soţia ceruse protecţie de la Poliţie din cauza comportamentului deosebit de violent al individului, însă tot ce au putut să facă poliţiştii a fost să-i interzică să se mai apropie de familia sa, lucru care nu l-a împiedicat pe tată să-şi bată copilul.

Tată din Vaslui încalcă ordinul de protecţie ca să-şi bată copilul

Un tată din Vasluli a încălcat ordinul de protecţie emis de poliţişti şi s-a dus la locuinţa soţiei ca să-şi bată fata de 19 ani. Măsura instituită de poliţişti nu-i dădea voie să se apropie de familie, însă acest lucru nu l-a împiedicat pe tatăl fetei să intre în casă peste soţie şi să-şi bată crunt copilul.

"La data de 1 octombrie, politistii din cadrul Politiei Municipiului Vaslui au fost sesizaţi prin 112, de către o tânără în vârstă de 19 ani, din municipiul Vaslui, cu privire la faptul că a fost lovită de tatăl ei. Din verificările efectuate, politistii au stabilit că Judecătoria Vaslui a emis un ordin de protectie pe numele bărbatului în vârstă de 40 de ani, din municipiul Vaslui. Cu toate acestea, bărbatul a pătruns în curtea locuintei sotiei sale, care a solicitat ordinul de protectie, încălcând astfel prevederile hotărârii judecătoresti. De asemenea, acesta a provocat scandal si a lovit-o pe fiica acestora, în vârstă de 19 ani. În urma probatoriului administrat, politistii l-au retinut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru a fi dispusă o măsură preventivă” informează IPJ Vaslui, citat de vremeanoua.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Un tată din Vaslui a încălcat ordinul de restricţie ca să-şi bată copilul