Antena Meniu Search
x

Tatăl suspect de uciderea fiului din Cluj, prins de polițiști

La câteva ore de la descoperirea crimei şocante a copilului de 8 ani înjunghiat şi abandonat într-o maşină pe un câmp din Cluj, principalul suspect, chiar tatăl său, a fost găsit seara trecută la trei kilometri de locul crimei.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 29.07.2020, 10:47

Vezi și
  • Bărbatul a rămas peste noapte sub supravegherea medicilor.
  • Ulterior va ajunge în faţa anchetatorilor.

După patru zile de când cei doi au fost daţi în urmărire şi o zi întreagă de căutări, atât de la sol, cât şi din aer, bărbatul a fost zărit din elicopter.

Apoi, un adolescent a dat alarma când l-a văzut rănit, mergând pe stradă. A încercat să-şi pună capăt zilelor, dar a sfârşit cu câteva răni.

Bărbatul a rămas peste noapte sub supravegherea medicilor, dar astăzi va ajunge în faţa anchetatorilor.

Munca de o zi a sute de poliţişti, jandarmi şi voluntari care au periat dealurile comunei Ciurila din judeţul Cluj a dat rezultate. Tatăl copilului de 8 ani, găsit fără suflare pe bancheta din spate a maşinii, a fost capturat. Este principalul suspect în cazul morţii fiului său.

Bărbatul a fost găsit în centrul satului, la aproape trei kilometri distanţă de locul în care a fost găsită maşina cu trupul fiului său. Fiind rănit, acesta nu a opus rezistenţă în timpul aretsării.

Dan Joican, voluntar: Am adus chiar şi drone cu noi, nu am apucat să le folosim, dar căutările din punct de vedere tehnic nu neapărat grele, din punctul de vedere al vegetaţiei. destul de anevoioase.

Înainte de lăsarea întunericului, poliţiştii care survolau zona din elicopter au reuşit să îl vadă pe bărbat într-un lan de porumb. La câteva minute, un băiat l-a zărut pe ultiţa din sat şi a dat alarma.

Martor: Eu eram la geam şi s-a ascuns după sălcii. Eu m-am uitat la el, am strigat tare şi a început să vină uşor şi să ridice mâna.  

Imediat după ce şi-ar fi înjunghiat fiul şi l-a abandonat în maşina personală la o răscruce de drumuri, bărbatul a încercat să-şi ia viaţa, însă nu a mai avut suficient curaj. S-a ales doar cu câteva plăgi la mâini, însă pentru că sângera, o ambulanţă l-a preluat la spital.

O anchetă trebuie să stabilească acum firul tragediei. Copilul fusese plecat în vacanţă, în Ungaria, cu tatăl lui, iar sâmbătă s-au întors la Cluj. Părinţii sunt divorţaţi de un an şi împărţeau custodia minorului. Băiatul ar fi trebuit să ajungă la mamă doar că tatăl tot amâna momentul.

Astfel că aceasta a cerut ajutorul poliţiei, iar cei doi au fost daţi în urmărire generală. Femeia se temea de cel mai negru scenariu, care. s-a şi adeverit.

Mama: Eu am fost agresata psihic si inclusiv copilul bulversat, intotdeauna, agresiv. In prima zi parca nici nu mai voia sa stea cu mine, avea tenativa sa sara de la etaj sa mearga la tatal lui.

Femeia spune că fostul ei soţ era în depresie după divorţ, avea probleme financiare şi îi vorbea adesea copilului despre moarte.

Mama: Copilul a zis ca vrea sa moara cu tati si ca o sa ajunga in rai si o sa traiasca fericiti amandoi.

Bărbatul a rămas internat peste noapate la spitalul din Cluj-Napoca, însă e sub paza strictă a trupelor speciale. Astăzi. va fi audiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tatăl suspect de uciderea fiului din Cluj, prins de polițiști