Antena Meniu Search
x

"Tati vă iubeşte", le-a scris un constănţean copiilor lui, apoi a plecat să îşi caute de muncă. A fost găsit mort, a doua zi

"Tati vă iubeşte", le-a scris un constănţean copiilor lui, apoi a plecat să îşi caute de muncă. A fost găsit mort, a doua zi, după ce soţia l-a dat dispărut.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 28.01.2019, 12:33

Bărbatul avea 46 de ani
"Tati vă iubeşte", le-a scris un constănţean copiilor lui, apoi a plecat să îşi caute de muncă. A fost găsit mort, a doua zi - Twitter

"Tati vă iubeşte", le-a scris un constănţean copiilor lui, apoi a plecat să îşi caute de muncă. A fost găsit mort, a doua zi, după ce soţia l-a dat dispărut.

În vârstă de 46 de ani, bărbatul a plecat joi de acasă, spunând că se duce să îşi caute un loc de muncă. S-a urcat în maşină şi nu a mai apărut până seara, când soţia lui a început să se îngrijoreze. L-a aşteptat până vineri, când a mers la Poliţie şi a anunţat dispariţia acestuia.

Poliţiştii au identificat după câteva ore maşina bărbatului, abandonată lângă  Palatul Copiilor din Constanţa. Pe banchetă, un bilet. Bărbatul a fost găsit spânzurat într-o clădire din apropiere.

Pe biletul găsit de anchetatori, acesta a scris: "Nu m-aş putea împăca cu gândul despărţirii. Mi-aş reproşa toată viaţa că nu v-am putut oferi o viaţă fericită alături de mine. Eu plec să îmi caut liniştea. Rămâneţi cu bine. Tati vă iubeşte. Iertaţi-mă pentru tot."

Surse din anchetă au dezvăluit că bărbatul era căsătorit a doua oară şi soţia lui intenţiona să divorţeze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » "Tati vă iubeşte", le-a scris un constănţean copiilor lui, apoi a plecat să îşi caute de muncă. A fost găsit mort, a doua zi