Antena Meniu Search
x

Taximetristul care a intrat cu mașina în gară, chemat la poliţie

Taximetristul care a dus o femeie bolnavă până pe peronul Gării de nord a fost chemat la poliţie. Agenţii i-au cerut explicaţii după ce au văzut imaginile postate pe internet.

Vezi și

Am condus, luând de la Spitalul Municipal o femeie care era cu piciorul în ghips, nedeplasabilă + 05 09 A fost ajutată de 4 oameni să urce în tren şi a urcat destul de greu. Eu am fost condus de un organ de poliţie la uşa trenului, a spus Costel Cojocaru.

O situaţie ieşită din comun pentru care oficialii gării au acceptat ca maşina să meargă printre oameni.

Eu zic că este nu un gest cu care să te mândreşti, dar un gest normal, de normalitate. Cred că o problemă medicală am avut toţi, spune taximetristul.

O dovadă de omenie care i-a adus taximetristului numai bătăi de cap. După ce a fost condamnat de toată lumea pentru "tupeu" şi "aroganţă", ieri a fost nevoit să dea declaraţii la poliţie. Înregistrarea încă face senzaţie pe internet.

În cea mai mare gară din România nu există niciun punct de prim ajutor. A fost închis în urmă cu mai bine de un an din lipsă de fonduri. Aşa că de cărucioare nici nu poate veni vorba.

Persoanele cu handicap care au nevoie de ajutor, trebuie să facă cerere din timp. Şi să spere că cineva le va întinde o mână la urcare în tren.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Taximetristul care a intrat cu mașina în gară, chemat la poliţie