Antena Meniu Search
x

Telescaunul de la Vatra Dornei, escapada perfectă în inima munţilor

O escapadă în inima munţilor, departe de agitaţia şi tumultul marilor oraşe este tot ce ne-am putea dori în această perioadă.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 19.07.2020, 11:40

Vezi și
  • Turiştii pot da o tură cu tiroliana şi se pot plimba cu poneiul.
  • Accesul la cota 1300 se poate face şi cu maşina din Vatra Dornei.

Telescaunul de la Vatra Dornei este o opţiune extrem de bună, iar odată ajunşi în vârf putem avea şi alte activităţi - plimbatul cu poneiul sau. degustarea preparatelor tradiţionale.

Telescaunul de la Vatra Dornei urcă până la cota 1.300, prin pădurea de molid, pe deasupra pajiştilor înflorite şi iese în capăt, în golul alpin.

După o plimbare în aer curat, ne aşteaptă şi ospăţul. În bucătărie se pregătesc deja bunătăţile, iar la afumătoare zac, scăldate în fum, preparate tradiţionale.

Iar după masă, turiştii pot da o tură cu tiroliana, se pot plimba cu poneiul sau de ce nu, la asfinţit, se pot bucura de peisajele mirifice.

Paul Boncheş, administrator pensiune: Dispunem de clădirea de bază, clădirea mamă care are 10 camere, fiecare dintre ele poate să aibă până la 5 persoane şi 5 căsuţe a câte 6 locuri fiecare.

Fiecare cameră şi fiecare căsuţă dispun de baie proprie, iar preţurile pornesc de la 80 de lei de noapte.

Nu uitaţi să vă luaţi pelerina de ploaie sau o geacă să vă apere de vânt petru că tot timpul la munte, vremea este schimbătoare. Accesul la cota 1300 se poate face şi cu maşina din Vatra Dornei, însă, doar cu maşini de teren.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Telescaunul de la Vatra Dornei, escapada perfectă în inima munţilor