Antena Meniu Search
x

Temperaturile scazute au pus stapanire pe centrul si nordul tarii

S-au oprit ninsorile, dar tabloul iernii nu a disparut. Termometrele arata temperaturi ca in luna ianuarie. Azi-noapte, in centrul si nordul tarii s-au inregistrat pana la -18 grade Celsius.

 Cei mai multi dintre cei care s-au incumetat sa iasa din casa, au ales sa mearga cu taxi-ul. Iar daca nu au facut-o, s-au imbracat cu mai multe straturi de haine. Meteorologii nu au vesti bune nici pentru ziua de azi: vremea va fi rece, iar vantul va sufla in rafale.

Caldura se lasa, insa, asteptata. Dupa ce ne-a amagit aproape doua saptamani cu temperaturi de aproape 20 de grade si soare pe cer, natura s-a imbracat, din nou, in haine de iarna. La fel si locuitorii din Tirgu-Mures.

Temperaturile de iarna nu i-au speriat, insa, pe tinerii care au ales sa se relexaze in oras. Fie ca si-au pus haine mai groase, fie ca au luat un taxi, n-au ratat o noapte de relaxare. Paharele cu tarie le-au scos, cu siguranta, frigul din oase.

Temperaturi scazute au inregistrat si termometrele din Cluj-Napoca. Aici, au fost putini cei care s-au incumetat sa mai iasa la o plimbare de seara.

Nu vom scapa de hainele de iarna nici in zilele urmatoare. In aceasta dimineata, va ninge slab in sudul si estul tarii, iar spre dupa-amiaza fulgii de nea vor migra catre regiunile vestice. In Moldova si in Dobrogea, vantul va fi cel care le va da batai de cap romanilor.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Temperaturile scazute au pus stapanire pe centrul si nordul tarii