Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Înalpreasfinţitul Teodosie nu scapă de controlul judiciar

Curtea de Apel Constanţa a respins contestaţia făcută de Înaltpreasfinţitul Teodosie. Arhiepiscopul Tomisului nu scapă astfel de controlul judiciar.

de Redactia Observator

la 16.12.2016 , 14:33

Curtea de Apel Constanţa a respins contestaţia făcută de Înaltpreasfinţitul Teodosie. Arhiepiscopul Tomisului nu scapă astfel de controlul judiciar.

Curtea de Apel Constanţa a anunţat respingerea contestaţiei făcute de Înalpreasfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de a scăpa de sub controlul judiciar.

„În baza art. 2151 alin. 5 Cod procedură penală raportat la art. 213 Cod procedură penală respinge ca nefondată plângerea formulată de inculpatul Petrescu Teodosie împotriva ordonanţei nr. 230/P/2016 din data de 09.12.2016 dispusă de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, privind prelungirea măsurii preventive a controlului judiciar. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă inculpatul Petrescu Teodosie la plata sumei de 200 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi 16.12.2016", a transmis Curtea de Apel Constanţa.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Stiri sociale » Înalpreasfinţitul Teodosie nu scapă de controlul judiciar