Antena Meniu Search
x

Terenul Liceului cu Program Sportiv din Pitești, pierdut în instanță. Elevii se antrenează doar pe jumătate din suprafață

Elevii Liceului cu Program Sportiv din Pitești se antrenează de ieri doar pe jumătate de teren. Pe cealaltă parte a tras gard un brașovean care a câștigat terenul în instanță.

de Redactia Observator

la 15.05.2019, 14:50

Vezi și

Elevii Liceului cu Program Sportiv din Pitești se antrenează de ieri doar pe jumătate de teren. Pe cealaltă parte a tras gard un brașovean care a câștigat terenul în instanță. Deşi sentinţa este definitivă, reprezentanţii şcolii speră ca noul proprietar al terenului de sport şi autorităţile să ajungă la o înţelegere, astfel încât elevii să-şi poată face antrenamentele.

La baza din Pitești se antrenează toți elevii Liceului cu Program Sportiv. În total 200 de copii. Mutarea lor pe alt teren ar fi dificilă pentru că aici au vestiare, sală și dușuri.

Terenul disputat este unul pe care s-au antrenat nume celebre. De-a lungul timpului, de la această bază au plecat fotbaliști ca Jean Vlădoiu sau Cristian Tănase, iar şeful Bazei a fost celebrul Nicolae Dobrin. Autorităţile spun că vor încerca să rezolve situaţia.

Dacă autorităţile nu reuşesc să se înţeleagă cu proprietarul, profesorii şi elevii se tem acum că, în locul terenului de sport, ar putea apărea vreo construcție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Terenul Liceului cu Program Sportiv din Pitești, pierdut în instanță. Elevii se antrenează doar pe jumătate din suprafață